Tuzla UV baskı dijital baskı sektöründe en çok kullanılan baskı tekniğidir. Bu teknik diğer baskı yöntemlerinden mürekkep ve ultraviyole ışınlarının birlikte kullanılmasıyla ayrılıyor. Bu baskı tekniği birçok malzeme üzerine uygulanabilir olmasıyla oldukça tercih ediliyor. Bu malzemeler kâğıt, yapışkan malzeme ya da akrilik malzeme gibi birçok maddeye uygulanabiliyor. Tuzla UV baskı sizlerin her türlü siparişinizi yerine getirebiliyoruz.

Kurumsal Copy Baskı Merkezi

Tuzla UV baskı firması alanının en iyi makinalarına sahiptir. Bu üç copy makinalarının mekanizmasını anlatınca daha net anlayabileceksiniz. Kurumsal Copy firmasında tüm hizmet dallarında bu yöntemle baskı yapılır. Kullanmak istediğiniz malzemenin üzerine mürekkebin çarpmasının hemen ardından UV ışınları gelmektedir. Bu işlem çok hızlı gerçekleşir. UV ışınları yüzeye değen mürekkebi çok hızlı bir şekilde kurutur. Böylelikle yazılar son derece dayanıklı hale gelir. Yazıcı ile uyum sağlayan her yöntem için kullanılabilir. Copy center merkezi bu işler için oldukça idealdir. Yazıcı ile uyum sağlayan her türlü yüzeye baskı yapabilen tuzla UV baskı firması alanında son derece profesyoneldir.

UV Baskı Fiyatları

Tuzla UV baskı sanıldığı kadar pahalı olmayıp aksine son derece uygun fiyatlıdır. Fiyat skalası geniştir. Hangi alana ne kadarlık bir yazı yazacağınızla alakalıdır. Ve yazının yazıldığı yüzeyin zorluk derecesi de önem arz ediyor. UV baskı M2 fiyatı baskının yapılacağı alana göre değişmektedir. Hızlı teslimat yapılabilir bir sistem kullanan firmamızın UV baskı fiyatları sabittir fakat duruma göre değişkenlik gösterir. Bu zamana kadar yaptığımız işler son derece beğenildi ve beğenilmeye devam ediyor. Kusursuz çalışmalar ve profesyonel hizmet verebilme aşkı bizi bugünlere getirdi.

UV baskılar sadece kâğıt yüzeylere dâhil aynı zamanda porselen UV baskı yöntemlerimde mevcuttur. Son derece şık görünümleriyle beğeni topluyorlar. Bu porselen UV baskı yöntemi birçok alana hizmet etmektedir. Gerek dekorasyon gerek hediyelik eşya gerekse kullanılan ürünler şık bir tasarımla ürün isimlerini yazdırmak mümkün. Diğer bir kullanım alanı ise ahşap UV baskı çeşididir. Ahşap ürünlerinize UV baskı cihazlarımızla markalama yapılabilir ya da özel hediyeleriniz içinde UV baskı cihazları kullanılabiliyor. UV baskı yöntemi gördüğünüz gibi birçok alanda hayatımızın içinde. Firmamız son derece titizlikle çalışan bir ekibe sahiptir. Hizmetimiz uzun ömürlüdür. Her türlü hava koşullarına dayanıklılık gösterir.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!