Çayırova UV Baskı fotoğraf ve metin baskısı gibi konularda uzun süre dayanıklı olan ve renk özelliğini hiçbir şekilde kaybetmeyen teknikler kullanır. Ahşap UV baskı tarzında olan baskı çeşidinde yapılan baskı dışarıdan gelecek etkenlere karşı oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. UV ahşap baskı, metal yüzeylerde baskı ve tekstil alanında baskı gibi pek çok alanda kullanımı firmamız Kurumsal Copy aracılığı ile kullanılan bir tekniktir. Kullandığımız bu teknik sayesinde baskılarınızı daha uzun ömürlü kullanabilecek hem de kalitenin keyfini yaşayabileceksiniz.

UV Baskı Kullanım Alanları Nelerdir?

Çayırova UV Baskı olarak sıklıkla promosyon tarzı ürünlerin basımında UV baskı tekniğini kullanıyoruz. Kullandığımız bu baskı tekniği sayesinde porselen kupa gibi porselen yüzeylere parlak, kaliteli ve dışarıdan gelen etkenlere karşı dayanıklı Porselen UV baskı işlemi yapmış oluyoruz. Kâğıt malzeme, yapışkanlı malzeme ya da akrilik denilen malzeme üzerine kullanılan bu baskı çeşidi sayesinde baskı yaptırmış olduğunuz ürünleri uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. UV baskı kullanım alanları genel olarak;

  • Cam yüzey çeşitleri üzerindeki baskılamalarda,
  • Ahşap yüzey çeşitleri üzerindeki baskılamalarda,
  • Seramik ve taş yüzey çeşitleri üzerindeki baskılamalarda,
  • Telefon ya da tablet gibi elektronik cihazların üzerindeki baskılamalarda

Kısaca Copy center alanında etkin olarak kullanılır.

UV Baskı Avantajları Nelerdir?

Çayırova UV Baskı tarafından kullanılan UV baskı çeşidinin en önemli özelliği bu baskı türünde mürekkebin kurumasını sağlamak amacı ile ısı kullanılmıyor olmasıdır. Kurutulma işlemi için genel olarak Led ışıklar bunun dışında ise cıva tarzı yöntemler kullanılır. Tamamen bu iş için tasarlanmış olan ışınları kullanarak mürekkep ile teması halinde hemen kurutan dolayısıyla da hızlı bir baskılama sağlayan bu teknik firmamız tarafından en çok kullanılan baskı türüdür. UV baskı m2 fiyatı yapılan baskının hangi yüzeye yapılacağı gibi etkenlerle farklılık gösterir.  İstediğiniz yüzeye hangi baskıyı yapacağınıza karar vermeniz ve ardından da profesyonel baskı hizmeti vermekte olan firmamız ile iletişime geçmeniz yeterlidir. UV baskı fiyatı hakkında ön bilgi almak için de firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!