Maltepe UV baskı dijital reklam sektöründe sürekli olarak tercih edilen bir baskı tekniği olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle dijital reklam sektöründe yeni edilen baskı tekniği mürekkep ve ultraviyole ışınlar sayesinde gerçekleştirilebilmektedir. Kağıt, yapışkan malzeme, akrilik malzeme, ahşap, porselen, deri gibi tüm düzeyleri Bu baskı tekniği uygulanabilmektedir. Bu baskı tekniğinde mürekkep yüzeye gelir gelmez ultraviyole ışınlar o mürekkebi hızlı kurutur ve baskı bu şekilde gerçekleştirilmiş olur. Özel yazıcılar ile sağlanan bu baskı için kullanılacak yüzeyin yazıcı ile uyumlu olması yeterlidir. UV baskı için özel geliştirilmiş yazıcılar kullanılmaktadır. Porselen, deri, ahşap UV baskı genellikle yazıcılar için en uygun tekniklerdir.

Ultraviyole Baskı Avantajları Nelerdir?

Maltepe UV baskı ile birlikte günümüzde dijital baskı sayesinde pek çok avantaj sağlanmaktadır. Oldukça avantajlı bir baskı yöntemi olduğu için sıklıkla tercih edilmektedir. Örneğin geçmiş yıllarda kullanılan baskı teknikleri kişi ve kurumlarda Zaman kaybına neden olduğu gibi günümüzde bu durum değiştirilmiş ve UV baskı sayesinde insanlar zaman kaybı yaşamaktan kurtulmuştur. Bu baskı tekniği sayesinde mürekkep daha hızlı bir şekilde kuruyarak kısa bir süre içerisinde hazır hale gelmektedir.

UV ve baskı tekniği sayesinde uygulanan baskı kalitesi arttırılarak baskı yüzeyi güneş ışınları ve uygunsuz hava koşullarından kaynaklı bazı sebeplerden dolayı zarar görmemektedir. Aynı zamanda UV baskı suya da dayanıklı olduğu için uzun süre kalıcılığı arttırmaktadır.  Bu bağlamlarda Özellikle porselen UV baskı tercih edilmektedir.

UV baskı M2 fiyatı da bağlamda sıklıkla merak ediliyor olsa da sağladığı Avantajları ve kalite göz önüne alınarak fiyat değerlendirilmesi yapılmalıdır. UV baskı fiyatları kurumumuz tarafından en üst kalite ye en alt ücret şeklide bir belirleme yapmıştır.

UV Baskı Neden Tercih Edilir?

Maltepe UV baskı  tekniğinde ultraviyole ışınlarının kullanılması ile elde edilen baskılar oldukça avantaj sağlamaktadır. Uzun süre kalıcılığı olan bu baskılar rahat Kullanıma Uygundur. Baskılarda renk solması ya da yıpranma oluşmamaktadır. Kurumsal Copy dijital baskı merkezinde ultraviyole tekniği kullanılmaktadır. Ultraviyole ışıkları mürekkepleri hızla kurutmak için geliştirilmiştir. Bu sayede Teknik kalite ortaya çıkmaktadır. Copy Center merkezi olan kurumumuz ile sizlere en üstün ve kaliteli ürünleri son teknolojik ürünler ve profesyonel ekiplerimiz ile sunmaktayız.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!