Darıca UV baskı tam anlamı ile günümüz teknolojisinin reklam sektörü ile birleşmesinden meydana gelmiş en güzel tekniklerin başında gelmektedir. Teknik olarak kullanım kolaylığı sağlayan bu sistem ile hem işleyiş hem de baskı kalitesi oldukça kalitelidir. UV baskı M2 fiyatı da bu avantajlar dahilinde bakıldığında oldukça uygun fiyatlara denk gelmektedir. UV baskı fiyatları çok değişkenlik gösteriyor olsa da kurumuz bu fiyatları kalitesine göre sabitlemiştir. Kurumsal Copy olarak sizlere en üstün kaliteyi en uygun fiyatlara sunmaktan gurur duymaktayız.

Ultraviyole Işınları Ne İşe Yarar?

Darıca UV baskı ultraviyole ışınlarının mürekkep ile buluşması ile gerçekleşerek uygulanan bir teknik baskı modelidir. Sıklıkla tercih edilmesi sağlayacağı üstün avantajlardan geçmektedir ancak bununla birlikte baskı kalitesi de önem taşımaktadır. Basım yapılan kalite fotoğraf kalitesinde olduğundan görüntü kalitesi de tam not olan bu teknik dijital reklam dünyasının en star tekniği konumundadır.

Kurumsal Copy ile tüm dijital reklam bünyesinde hizmetler verilmektedir. Kurumumuz reklamcılık ve Matbaacılık hizmetleriniz tamamını en üstün kalite sistemi ile birleştirerek uygun fiyatlara sunmaktadır. Baskılar tüm avantajlar dahilinde sizlere özenle ve özgün tasarımlar ile sunulmaktadır. Bu sayede hem kurum kalitesinden hem de baskı kalitesinden uygun fiyatlara fayda sağlayabilirsiniz ve gerekli olan ihtiyaçlarınıza cevap bulabilirsiniz.

UV Baskının Avantajları Nelerdir?

Darıca UV baskı tekniğinin pek çok avantajı olmaktadır. Bu avantaj ile taraflar sıklıkla fayda sağlamaktadır. Özellikle bu yeni dijital UV baskılar ile zararlı mürekkep koku ve etkileri olmamaktadır. Zamandan tasarruf sağlanarak uzun uzadıya baskı bekleme süreleri UV baskı ile ortadan kalkmıştır. UV baskıda her türlü Düz yüzeye sahip olan yazıcı ile uyumlu yüzeylere baskı yapılabilmektedir. Bu baskı tekniği ile baskılar güneş ışınlarından, hava şartlarından ve sudan etkilenmediği için uzun süre rahat kullanma imkanı sunmaktadır. Porselen UV baskı modelleri sıklıkla tercih edilmektedir olup reklam sektöründe de sıklıkla kullanılmaktadır. Ahşap UV baskı ise her türlü dizayn ve reklamda tercih edilen kolay baskılanan ürünlerdendir. Kurumsal Copy ile her türlü dijital baskı hizmeti verilebilmektedir.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!