Gebze UV baskı firması olarak yapmış olduğumuz çalışmalardan bahsetmeden önce uv baskı ile ilgili bazı ayrıntıları şöyle verebiliriz. Dijital reklam sektörü özellikle son dönemlerde tercih edilen bir sektördür. Bu sektörde en sık kullanılan baskı tekniklerinden bir tanesi UV baskıdır diyebiliriz.

UV baskı işlemlerinde Ultraviyole ışınlar kullanıldığı için bu ismi almıştır. Ayrıca bu teknikte Ultraviyole ışınlar ile beraber mürekkep de kullanılmaktadır. Bu yöntemin çalışma şeklinde mürekkep baskının yapılmak istediği alana çarptıktan sonra Ultraviyole ışınlar sayesinde çok hızlı kuruması sağlanır. UV baskı fiyatları yapılacak olan işlemin içeriğine göre belirlenir.

UV Baskı Çeşitleri

Gebze UV baskı farklı çeşitlerde baskı tekniklerini de uygulayan bir firmadır. Peki, UV baskı çeşitleri nelerdir? UV baskı yöntemi yazıcının kullanılabileceği bütün alanlarda tercih ediliyor. Bu yöntemin tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden bir tanesi zamandan kazanç sağlamasıdır. Özellikle kuruması zor olan alanlarda UV baskı yöntemi ile işler daha hızlandırılıyor. Firmamız kurumsal copy olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Porselen yüzeylerde porselen UV baskı tercih edilmektedir. Geleneksel baskı yöntemlerine göre UV baskının daha canlı renkler oluşturması da yine tercih edilmesinin bir diğer sebepleri arasındadır. UV baskı m2 fiyatı baskı işleminde gerçekleştirilecek olan diğer adımlarla değerlendirilerek belirlenir.

UV Baskının Faydaları

Gebze UV baskı olarak UV baskının pek çok farklı faydasından bahsedebiliriz. UV baskıda mürekkebin buharlaşması gibi bir sorun oluşmadığı için çevre dostu bir baskı yöntemi olarak tercih edilebiliyor. Ayrıca pek çok yüzeyde hızlı kuruma sağlandığı için UV baskılarda yüzde yüze kadar başarı sağlanmasının mümkündür. Ahşap UV baskı geleneksel yöntemlerle kullanılan baskı yöntemlerinden daha başarılı bir sonuç çıkarıyor. Firmamız UV baskı alanında sunmuş olduğu başarılı sonuçları ile baskı alanında tam not almıştır.

Copy Center olarak da hizmetimizi sunuyoruz. UV baskı fiyatları yapılacak olan boyut ve kullanılan malzeme gibi etkenlere bağlı olarak değişiyor diye yukarıda belirtmiştik. Ama firmamız uygun fiyat garantisi veriyor. Sizler de UV baskı işlemlerinizde başarılı bir firma arayışı içerisindeyseniz bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!