Kartal UV baskı olarak dijital tüm baskılarınız ve matbaacılık hizmetleriniz kurumumuz Kurumsal Copy tarafından sizlere sunulmaktadır. UV baskı tekniği tamamen teknolojik bir baskılama sistemidir. Bu sistem için özel olarak geliştirilmiş baskı makineleri bu işleme hizmet etmektedir. Bu Baskı için kullanılan yazıcılar ultraviyole ışınlar ile desteklenerek zemine uygulanan mürekkep hemen kurtularak işlem gerçekleştiriyor ve baskı ortaya çıkıyor. Bu sayede hem dayanıklılık artmış oluyor. Aynı zamanda bu tür baskılar sudan ve güneş ışığından da etkilenmemektedir. Bu şekilde işlemler bir fotoğraf kalitesinde sunulmaktadır.

UV baskı fiyatları genel olarak çokça merak ediliyor olsa da tüm fiyatlandırmalar kalitemiz baz alınarak en alt seviyede müşterilere sunulmaktadır. UV baskı M2 fiyatı da kurumuz aracılığı ile sizler için en uygun seviyede sabitleştirilmiş ve kaliteli hizmet anlayışı ile sizlere sunulmaktadır ve sıklıkla tercih edilmektedir.

Dijital Baskı Firmaları İşleyişi

Kartal UV baskı İşleyişi çok teknik şekilde ilerlemektedir. Tamamen teknolojik ürünler ve özgün çizimler ile desteklenen Dijital baskılar sayesinde müşteriler kendilerini yansıtan kaliteli ürünler ile karşılanmaktadır. Kurumunuz veya da şahsınız adına gerçekleştirmek istediğiniz bir baskı ve çizim aşaması özel eğitimlerini almış çizimciler tarafından yapılarak müşterinin onayı ile baskıya alınmaktadır.

Kurumsal Copy olarak firmamız bünyesinde alanında uzman gelişime ve değişime açık olan profesyonel ekipler çalışmaktadır. Bu ekipler alanında geliştirilen her türlü araç gereci takip etmekte ve sektörlerdeki her yeniliği takip etmektedir.  Copy Center merkezi olan firmamız her türlü kopyalama işlemlerinizde sizlere özenle sunmaktadır.

Dijital UV Baskı Tekniği Nedir?

Kartal UV baskı sadece Kartal’da değil tüm yakın çevrelerde hizmet vererek Kurumsal Copy farkını ortaya koymaktadır. Hemen her düz yüzeye baskı yapan özel baskı makinelerimiz ile porselen UV baskı da yapmaktayız ve çok güzel kalıcı sunumlar yapmaktayız. Ahşap UV baskı da müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilmekte ve en kaliteli sonuçlara ulaşılmaktadır. UV baskı tekniği ile hemen her türlü düz yüzeye baskı işlemi gerçekleştirilmektedir. Bu baskılar mürekkebi kurutan ultraviyole ışınlar sayesinde hızla kurutularak dayanıklılığı artırılmaktadır.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!