İstanbul Laminasyon / PVC kaplama alanında örnek bir firmayız. Her türlü matbaa işlemlerinizi firmamızdan talep edebilirsiniz. Sektörün öncü firmalarından olan Kurumsal Copy firması olarak birçok alanda hizmet vermekteyiz.  Laminasyon işlemi sandığınız kadar basit bir işlem değildir. Laminasyon tanımı ile başlayacak olursak bir herhangi bir kâğıt bazlı baskı işinizin çeşitli laminasyon malzemeleri ile baskı uzun ömürlü hale getirme işlemidir. Birçok çeşidi vardır.

Laminasyon işlemi son zamanların en çok tercih edilen isleridir. Ürünün kalitesi açık alan hava şartlarına uzun süre dayanılması sebebiyle kullanılanımı yaygınlaşmıştır. Copy center firmaları bütün bu işleri yapabilmek için kurulmuş olup matbaa dünyasını şekillendirmektedirler. Matbaacılık laminasyon konusunda çok yol kat etmiştir. PVC kaplama işlemlerinin ayrıntıları konusunda da bilgi sahibi olmak önemlidir.

Laminasyon Çeşitleri

İstanbul laminasyon / PVC firmamız uzman ekibi sizlerin beklentilerine yönelik çalışmalar sunuyor. Örneğin dış mekânlarda mat yüzeyli bir afiş laminasyonu yaptıracaksanız ekibimiz hangi madde ile kaplama yapılacağı konusunda sizlere yardımcı oluyor. Güneş, yağmur, rüzgar ışık ve darbelere karşı dayanıklı olmasını istediğimiz ürünlere uygulayacağımız laminasyonlar ürün kalitesini ve ömrünü son derece uzatarak beklentileri karşılar.

Laminasyon Tanımları

İstanbul laminasyon / PVC kullanımının en sık yapıldığı şehirlerdendir. Laminasyon malzemelerini şu şekilde sıralamak mümkündür.

  • Selofan: Mat ve parlak olarak iki gruba ayrılır. Selofan, poliüretan malzeme ile kâğıdın kaplanmasıdır.
  • Vernik: Yağ bazlı olup Selülozik ve sentetik vernik olmak üzere iki grubu mevcuttur.
  • Dispersiyon lak: Vernige göre çok daha parlak olması ve sürtünmeye karşı çok daha korunaklı bir yapıdadır. lak, ofset makinaları ile uygulanır. Su bazlı koruyucu olmasıyla tercih edilebiliyor. Eskisi kadar rağbet görmeyen bir Laminasyon kaplama uygulamadır.
  • Termo lak: Blister lak olarak da geçiyor. Termo isminden anlaşılacağı üzere ısıl işlem uygulanarak laminasyonu yapılıyor.
  • V. lak: U.V. ışıkların tatbikiyle kullanılan U.V. lak, en mat ve en parlak ürünler istendiği Aman tercih ediliyor. Bu laminasyon kaplama işlemi şu sıralar oldukça rehber görmektedir. Aynı zamanda pek çok ortama göre uygundur. İç ve dış mekân kötü hava şartlarına karşı dayanıklı olması sebebiyle bu laminasyonfilmi uygulaması en sık başvurulan laminasyon çeşididir.

Firmamızdan tüm bu teknik uygulama yöntemleri ile ilgili hizmet alabilirsiniz.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!