Kartal Laminasyon / PVC alanında en iyisi olan firmamız sayesinde her bütçeye uygun işlemler yapılmaktadır ürünlerimiz son derece sağlıklıdır. Yaptığımız işlemler sağlık bakanlığı onaylıdır. Laminasyon işleminin temel amacı PVC ile kaplanan ürünün ömrünü uzatmaktır. Yaptıracağınız laminasyon işlemi ürünün ömrünü uzatması bütçenize katkı sağlar. Sonuç olarak kaliteli ürün statüsüne giriyor. Kaliteli ürünler ilk bakışta pahalı gibi dursana kesinlikle pahalı değildir.

Kurumsal copy şirketimiz laminasyonda son derece iddialıdır. Laminasyon işleminin tanımı şu şekildedir; yüzey koruyuculuk özelliği olan bir maddenin istenilen kâğıt veya kartın gibi yüzeylere uygulanarak uzun ömürlü olmasını sağlayan işlemdir.  Oldukça kaliteli malzemeyle üretilen laminasyon kaplamalar  hem parlak kaplama hem de mat kaplama  ve yarı mat kaplama olarak üçe ayrılır.

Laminasyon Kaplama Çeşitleri

Kartal Laminasyon / PVC uzmanlık alanımız olup her türlü matbaa işlerinizi firmamıza yaptırtabilirsiniz.  Laminasyon ürününüzün dayanıklılığını arttırma amacı için tercih ediliyor. Laminasyon filmi çeşitleri şu şekilde ayrılır.

  • Selofan: parlak ve mat türleri vardır selafon poliüretan malzemeyle yapılmaktadır.
  • Vernik: yağ bazlı bir üründür. Selülozik ve sentetik vernik olarak çeşitlendirilir.
  • Dispersiyon lak: Vernikten daha parlak sonuç verir. sürtünmeye karşı dayanıklılığı ile meşhurdur, Su bazlıdir. bu maddenin popüleritesi azaldı. avantajlı yönleri sayesinde sık olmasada olsa kullanılmaya daha devam edecek gibi görünüyor.
  • Termo lak: Blister lak olarak da bilinen termo lak, dispersiyon lak ile aynı su bazlı yapıdadır.
  • V. lak: U.V. ışıkların tatbikiyle kullanılan U.V. lak, matlık ve parlaklığın diğer uygulamalardan daha fazladır.

Laminasyon Kaplama Firması

Kartal Laminasyon / PVC kaplama alanında öncü bir firmadır. Firmamız kaplamaları son derece kaliteli sağlığa zararı olmayan malzemelerden üretiyor. Ekibimiz copy center alanında uzmandır.  Kaplamalarının farklı kağıt türlerine göre ayarlanmalıdır. Laminasyon kaplama yapılırken kullanılan temel malzemeler  vernik, selofan ve lak malzemeleri. Bu malzemelerin hangisi ile laminasyon yapılacağını müşterilere matbaa ekibimiz önermektedir. Bu işlere uyum sağlayan en iyi malzemeler ile üretimi yapıyoruz. Baskısını yaptığımız ürünlerin laminasyon kaplamasına kadar matbaamızda yaptırabilirsiniz. Laminasyon kaplama çeşitleri kendi içinde bölümlere ayrılır.  Firmamız tün çeşitler ile ihtiyacınız doğrultusunda güvenilir hizmet verir.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!