Sultanbeyli Laminasyon / PVC farklı sektörlerde sıklıkla kullanılan bir sistemdir. Bu sistem en fazla matbaa ve teksitl gibi alanlarda kullanılır. Laminasyon sistemi sayesinde ürünler daha sağlam ve dayanıklı olacaktır. Kurumsal Copy firması olarak kaliteli laminasyon işlemleri gerçekleştiririz. Copy Center olarak yapmış olduğumuz laminasyon işlemlerinden memnun kalırsınız. Her türlü ürünün laminasyon işlemi için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Lamina kelimesi Latinceden gelen bir kelimedir. Anlamı ise tabaka ya da katman şeklindedir.

Laminasyon İşlemi Neden Yapılır?

Sultanbeyli Laminasyon / PVC işlemleri ürünlerin kullanıcıya ulaşmadan önce sağlamlığının arttırılması için gerçekleştirilen işleme verilen isimdir. Bu işlemde PVC kullanılarak ürünlerin lamine işlemi gerçekleştirilir. Böylece ürünlerin verimliliğinin ve sağlamlığının artması sağlanmış olur. Bir ürünün lamine edilmesi laminasyon olarak isimlendirilir. Laminasyon Kaplama farklı ürünlere uygulanabilir.

Bu işlemde birden fazla ürün ısı ve pres sayesinde tek parça ürün haline getirilir. Böylece son ürün kendi içinde katmanlı bir yapıya sahip olur.  Ürünün katmanlar şeklinde bir araya getirilmesi daha dayanıklı olmasını sağlar. Bunun yanında ortaya çıkan son ürün çok daha estetik bir görünüme sahip olur. Laminasyon işleminde ürünler tekrar ayrılmayacak şekilde bir araya getirilir. Bu nedenle işlemin sona ermesinden sonra ürünler tek katmanlı bir görünüme sahip olacaktır.

Laminasyon Nasıl Gerçekleştirilir?

Sultanbeyli Laminasyon / PVC üretimi yapan firmamız bu konuda oldukça başarılıdır. Yapılacak Laminasyon filmi işlemi kullanılan ürüne göre değişiklik gösterir. Sektörlere göre yapılan laminasyon işlemi farklıdır. Ancak temelde yapılan işlemlerin sonuçları benzerdir. Firmamız laminasyon işlemlerinde son teknoloji cihazlar kullanır. Bu sayede oldukça kaliteli ürünler ortaya çıkar. Bu işlemde kullanılan ürünlerin birbirine benzer ve destekleyici yapıda olması gerekir. Bunun yanında ürünlerin aynı büyüklükte olması da önemlidir.

Malzemelerin birleştirme işleminde yapıştırıcı ve yoğun ısı kullanımı söz konusudur. Gerçekleştirdiğimiz laminasyon işleminden sonra son ürün oldukça kaliteli bir görünüm kazanır. Ürünlerin birbirine yapıştırılması işleminde güçlü bir basınç uygularız. Bu sayede laminasyon filmi işleminden sonra katmanların birbirinden ayrılması mümkün değildir. Alanında uzman firmamız kaliteli ve sağlam laminasyon işlemleri gerçekleştirir.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!