Gebze Matbaa, olarak size en iyi hizmeti sunmayı kendimize prensip edindik. Her türlü işleriniz güvenle ve itina ile yapılır. Siz değerli müşterilerimize matbaa baskı işlerinizi en iyi şekilde yapıyoruz. Karton çanta, katalog, dosya, kutu ambalaj, Kartvizit gibi alanlarda baskı işlerimizi en iyi ve en iyi kalitede yapıyoruz. Kartvizit matbaa işlemlerinizi rahatlık bizimle çalışarak yapabilirsiniz. Kartvizitler kurumsal açısından çok önemli bir yere sahiptir. Nitekim bu kartvizitler, o firmanın kimliği, hüviyeti mahiyetindedir. Çünkü üstünde firma ile ilgili isim adres ve benzeri bilgiler bulunmaktadır.

Baskı ve Tasarım Hizmetlerimiz

Gebze matbaa firmalarından olarak birçok alanda hizmet vermekteyiz. Bu hizmetlerimiz başında laminasyon yapmaktayız. Laminasyon işleminin yani sıra ozalit işlemlerinde firmamız tarafından gerçekleştiriyor. Biz aynı zamanda Copy Center alanında işlerimizi zamanında ve en iyi şekilde yaptığımızı da belirtmek isteriz. Sürekli form işler, ofset baskı alanında size hizmet vermekten mutluluk duyarız. Kartvizit, kitap, bloknot, broşür, katalog, dergi, el İlanı, insert, kapaklı dosya, etiket, antetli kağıt, zarf, magnet, oto paspası gibi bir çok ürün ve ofset baskı hizmetleri alanında hizmet vermekteyiz. Matbaa firmaları birçok iş alanına yardımcı olmaları sebebiyle çok yoğun çalışmalar yürütüyoruz.

Kurumsal Copy Yenilikçi Bir Firma

Gebze Matbaa, iş alanında birçok alternatife sahiptir. Sürekli çözüm odaklı, yol gösterici, birçok seçenek ve basımına uygun adımlar hizmet vermekten gurur duyar. Matbaa alanındaki tüm işleri yakından takip ederek siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sağlamak için, en güzel fikri ve en uygun fiyatı belirlemek bizim en aslı görevimizdir.  Kurumsal Copy olarak size matbaa ile ilgili tüm işlerimizin itina ile yapıldığını belirtmek isteriz.

Yenilikçi ve profesyonelliği misyon edinmiş bir hizmet kadrosu ile, dönemine uygun sunum ile karşınızdayız. Üretim anlayışı ile teknolojik ve yenilikçi yapısı itibarı ile de edindiğimiz tecrübeyi siz müşterilerimize ulaştırabilmek ve bu alanda büyük bir katkı sunabilmek en büyük gayemizdir. Öte yandan ekonomik alanda da müşterilerine en iyi hizmeti sağlamayı önemsiyoruz. Matbaa şirketleri yoğun çalışma şartları ile hizmet vermektedir. Profesyonel kadrosu ile çağa uygun hizmetlerimiz ile size layık olmaya çalışan bir düşünceye sahibiz.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!