Gebze Dijital Baskı firması alanında en iyi firmalardan olup işini titizlikle yapmaktadır. Dijital baskı çağımızın gerekliliklerindendir. Dijital baskılar birçok alanda kullanılır.  Firmamız bir kurumsal copy markasıdır. Bir dijital baskı firması olarak sizlere verdiğimiz hizmette hızlı davranmak ve siparişinizi zamanında teslim etmek için özenli bir çalışma yürütüyoruz.

Bu alanda diğer firmalardan ayrılıyoruz. Dijital baskı daha çok bir geleneksel baskı yöntemi sınıfındadır. Bu yöntem en çok küçük formlarda yani ufak ebatlı işlerde kullanılır. Dijital baskı yöntemi reklam için oldukça tercih edilen bir yöntemdir. Her ne kadar reklam için internet tercih edilse de sanal ortamdan çok gerçek hayattaki somut reklamlar daha verim kazandırıyor. Copy Center merkezlerinde fotokopi ve baskı işlemleri özenle yürütülür.

Dijital Baskı Fiyatları

Gebze Dijital Baskı diğer baskı yapan firmalara nazaran son derece uygundur. Vereceğiniz baskı sipariş adeti fiyatları daha da düşürür. Bu zamanda reklam yapmanın en verimli ve en uygun fiyatlı yöntemi olan dijital baskı matbaa yerleri mantıklı çözümler sunar. Dijital baskılar bilgisayar ortamlarında dizayn edilen reklam kampanyası çeşitli şekillerde basılabilir olması da bir avantajdır.

Bazen bir bardak bazen bir e broşürü üzerine bazen bir tişört üzerine bazen de bir reklam panosu olarak çeşitlendirebilir. Firmamız aynı anda hepsini de sizler için en hızlı şekilde basabilir. Dijital baskı fiyatları kendi arasında değişmektedir. İşimizdeki profesyonelliği ve titizliği ürünlerimizin kalitesinden anlayabilirsiniz.

Dijital Baskı Tekstil

Gebze Dijital Baskı alanında da son derece rağbet görüyor. Tekstil ürünleri giyilebilir bir malzeme olduğundan ötürü reklam kampanyalarında sıklıkla kullanılan geleneksel bir yöntemdir. Dijital baskı Tekstil ürünlerinde markalama yapabilen Gebze dijital baskı firması her türlü teknikle siz değerli müşterilerimizi bekliyor.

Sizin istediğin poster baskı ise bu konuda da sizlere yardımcı olabilmekteyiz. İstediğiniz ebatta ölçü ve kalitede müşterilerimizin siparişlerini yerine getirmektedir. Yaptıracağınız poster baskıların çözünürlüğün iyi bir kalitede olmadı için bizlere kullanmamız için verilen fotoğrafların kalitesinin de yüksek çözünürlükte olması gerekiyor. Odanızı evinizi işyerinizi dershanemiz her türlü özel siparişi cevap verebilecek nitelikte bir firma olduğumuzu belirtmek isteriz.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!