Tuzla dijital baskı sektöründe sayesinde birçok firma kendi tanıtımlarını gerçekleştirmektedir. Her firma daha geniş bir çevreye sahip olmak reklam verir veya afiş broşür vb. şeyler bastırır. Bunların hepsi dijital baskılar sayesinde gerçekleşmektedir. Dijital baskı teknolojinin insana sunduğu en güzel imkanlardan biridir. Zira dijital baskı sayesinde insanlar kolaylık ve hızlı bir şekilde istedikleri sonuçları almaktadır.

Dijital baskı işlemleri bilgisayar üzerinden kontrol edilerek farklı ebatlarda işler için çok rahat bir şekilde kullanılmaktadır. Üstelik renkler her zaman bilgisayar ortamından aktarıldığı için canlı ve gerçekçidir. Kurumsal copy firmamız bünyesinde tüm el broşürleri, afişler vb. İçin dijital baskı hizmeti verilmektedir. Sizler de kendinizi tanıtmak isterseniz veya tasarımlarınızı farklı ebatlarda kâğıda dökmek isterseniz firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Tuzla Copy Center

Tuzla dijital baskı sektöründe önde gelen firmamız yalnızca Tuzla değil yakın çevresine de hizmet vermektedir. Özellikle zorlaşan yaşam koşulları öğrencilerin farklı kaynaklara sahip olmasına, kaynak edinememesine neden olmaktadır. Bu durumlarda ise copy center hizmeti özellikle öğrencilere birçok imkân sunmaktadır. Kişilerin isteği üzerine bulunan kitaplar gerek toplu gerekse bireysel olarak hızlı bir şekilde çıkartılır ve spiral kapaklar ile kaplanır. Kişilerin isteği üzerine telli ya da telsiz şekilde hazırlanır. Ayrıca birçok slayt görüntüsü kâğıda dökülmektedir. Firmamız bünyesinde gerçekleştirmiş olduğumuz dijital baskı fiyatları işlemlere göre değişkenlik göstermektedir.

Poster Baskısı

Tuzla Dijital Baskı sektöründe uzun zamandır faaliyet gösteren firmamızda pek çok hizmet verilmektedir. Firmamız bünyesinde gerek matbaa gerekse dijital baskı işlemleri gerçekleştirilmektedir. Özellikle afiş, poster baskısı gibi alanlarda dijital baskı çeşidi sık tercih edilen hizmetler arasında yer almaktadır.

Dijital baskı ile bilgisayar üzerinden kişinin tercihine göre farklı pek çok ebatlarda işler gerçekleştirilmektedir. Dijital baskı tekstil sektöründe de varlığını korumaya devam etmektedir. Firmamız bünyesinde tekstil üzerine de dijital baskı işlemleri gerçekleştirilmektedir. Tüm işlemleriniz uzman personeller aracılığı ile titiz bir şekilde yürütülmektedir. Sizler de gerek dijital baskı gerek matbaa gerekse copy center işlemleri için firmamızı tercih edebilirsiniz.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!