Kurtköy ozalit teknoloji ve gelişimin etkisi ile matbaa sektöründe gelişen çağa ayak uydurarak yenilikçi yüzü ile hizmet vermektedir. İnsan hayatını kolaylaştıran gelişmeler ve teknoloji matbaa sektörünü de olumlu yönde etkilemiştir. Ozalit baskı da bu gelişime örnek verilecek en iyi örneklerden bir tanesidir. Her büyüklükte baskı yapmaya imkân sağlayarak kopyalama ve proje işlerine yeni bir boyut kazandırmıştır.

Ozalit Baskı Nedir?

Kurtköy ozalit gelişen matbaa sektöründe ozalit baskıya uygun makine kullanımına başlamıştır. Ozalit, ışığa duyarlı bir kâğıt kaplama cinsidir. Yüksek ışık şiddeti ile kâğıda baskı yapılır. Daha sonra amonyak eklenerek görüntü kâğıda sabitlenir. Ozalit plan ve kopya basımında kullanılır. Ozalit cihazlar her büyüklükte baskı yapabilirler ve bu özelliği ile copy center sektöründe tercih edilen bir cihaz olmuştur.

Baskı çeşitlerinden bir tür olan ozalit baskı, pratik çözüm sağlayarak kopyalama konusunda gelişimi desteklemiştir. Ozalit baskı ile profesyonel işler oldukça hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Oldukça detaylı olarak tasarlanan bu cihazlar ile siz de istenilen ölçülerde talebe göre kopyalama yapmak istiyorsanız Kurumsal Copy firmamızı ziyaret edebilirsiniz.

Ozalit baskılar hamur kâğıttan yapıldıkları için mat bir görüntüye sahiptir. Ayrıca ozalit kağıtları oldukça dayanıklı yapıdadırlar ve uzun süre kullanıma imkân verirler. Ozalit kağıtlar yüksek ışığa sahip olan ortamlarda ışığın yaratmış olduğu şiddetinden yarar sağlayarak resim ve projelerin kâğıda baskı halinde geçmesini sağlar. Ardından kâğıdın üzerine amonyak dökülerek baskının sabitlenmesi sağlanır.

Ozalit Baskı Nerelerde Kullanılır?

Kurtköy ozalit sayesinde proje ve kopyalama işlerinizde ozalit baskı ile tanışabilirsiniz. Amonyak developerli olan ozalit kağıtları genellikle matbaa sektöründe kullanılır. Baskı çeşidi olan ozalit, profesyonel baskı işlerinde oldukça kaliteli hizmet sunmaktadır ve profesyonel baskı işlerine hız kazandırmıştır.

Ozalit baskılar özellikle inşaat sektöründe kullanılan projelerde tercih edilir, sebebi ise ozalit sayesinde daha büyük hazırlanan baskılarla projeyi daha net görme imkânı sağlamasıdır.  Ozalit makinaları proje baskılarında istenildiği kadar ve uzunlukta proje çekilmesini sağlar ve ekonomiktir. Sizin de ozalit baskıya ihtiyacınız var ise en yakın ozalit baskı merkezine giderek işleminiz yaptırabilirsiniz.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!