Tuzla Ozalit gelişen ve değişen dünyanın etkisi ile tüm sektörlerde olduğu gibi yaşanan gelişimden etkilenmiştir. Gün geçtikçe gelişen teknoloji ve değişen ihtiyaçlar doğrultusunda gelişmiş cihazlar kullanmaya ve gelişimi yakından takip etmeye başlamıştır. Matbaa ve fotokopi sektörü de teknolojiyi oldukça etkin kullanmaya başlamıştır. Artan teknoloji ve ürün çeşitliliği matbaa sektörünü de yakından etkilemiş ve geliştirmiştir. Ozalit makinaları bu gelişime en iyi örneklerden birisidir. Ozalit makinaları istenilen her büyüklükte baskı yapmaya imkân sağlamıştır. Sizin de gelişen matbaa sektöründe yeniliğe ve gelişmeye ihtiyacınız var ise Kurumsal Copy firmamızdan ihtiyacınız olan ürünlere ulaşabilirsiniz.

Ozalit Baskı Nedir?

Tuzla Ozalit gelişen teknolojiye ayak uydurarak bünyesinde oldukça gelişmiş ozalit makinaları kullanmaya başlamıştır. Ozalit makinalar kopya basımında kullanılan ve sıkça tercih edilen baskı makinalarıdır. Sık tercih edilmesindeki en büyük etken ise her büyüklüğe göre hizmet verebiliyor olmasıdır. Baskı çeşidi olan ozalit, profesyonel baskı işlerinde oldukça kaliteli hizmet sunar ve profesyonel baskı işlerine hız kazandırır. Ozalit baskılar özellikle inşaat sektöründe kullanılan projelerde kullanılmak üzere tercih edilir. Bunun sebebi ise ozalit sayesinde daha büyük hazırlanan baskılarla projeyi daha net görme imkânı sağlamasıdır. Pahalı bir cihaz olmasının yanı sıra performans olarak üstün hizmet sağlamasından dolayı birçok copy center firması tarafından tercih edilir.

Ozalit Kâğıdı ve Özellikleri Nelerdir?

Tuzla Ozalit baskı sektöründe profesyonel çalışan ile iletişime geçerek ozalit ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Ozalit kâğıdı resim ve proje çoğaltmada kullanılır. Ozalit kağıdının yüzeyi ışığa karşı duyarlı bir madde ile kaplı olduğundan baskı yapılırken de yüksek ışık şiddeti kullanılarak pozlama yapılır. Sonrasında resmi ozalit kâğıda sabitlemek için amonyak kullanılır. Ozalit kağıtların yüzeyi mat görünür bunun sebebi ise hamur kâğıttan yapılmış olmalıdır. Ozalit kağıtları oldukça dayanıklıdır ve uzun süre yıpranmadan kullanıma imkân sağlar. Ozalit kağıtlar farklı ölçülerde matbaa sektörüne hizmet vermektedirler. En yakın ozalit baskı yapan matbaaya gidip dilediğiniz baskıyı yüksek ışığın desteği ile ozalit kağıdına kopyalayabilir ve amonyakla sabitledikten sonra uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!