Pendik Copy Center, 2001 yılından beri siz değerli müşterilerimiz için güncel olanı takip edip, uygun maliyetlerle destek olduğumuz için çok mutluyuz. 20 yıldır değişmeyen hedefimiz müşteri odaklı pozitif gelişim oldu. İş takibi ve güncel teknolojiye hızlı bir şekilde adapte olmak için vizyoner bir bakış açısı yakaladık. Poster baskı çeşitleri ve daha pek çok baskı çeşiti ile müşterilerin ihtiyacına çözüm buluyoruz.

Sizin desteğiniz ve bizim çalışkanlığımız sayesinde sektörde hep ilerideki marka olduk. Kurumsal Copy olarak hizmet verdiğimiz yerlerde daima yüksek kalite ve güler yüzlü personel tercih ettik. Sorunlara anında müdahale ve disiplinli çalışmamız sayesinde piyasadaki standartları belirler pozisyondayız. Renkli çıktı ve siyah beyaz çıktıların yanı sıra fotokopi hizmetimiz de mevcuttur.

Pendik Copy Center Olarak Hizmetlerimiz

Kurumsal Copy olarak biz kırtasiye, dijital baskı, okul çalışmaları, kişisel promosyon, pvc / laminasyon, ciltleme, fotokopi / dijital çıktı ve matbaa hizmetleri vermekteyiz. Kırtasiye hizmetimizin ürün yelpazesinde klasörler, dosya çeşitleri, okul ürünleri, kalem çeşitleri, boya çeşitleri, yapıştırıcılar ve ofis ürünlerine yer vermekteyiz. Okullarımız için kurumsal çözümlerimizin arasında 15 Temmuz köşesi, Atatürk köşesi, okul tabelaları, merdiven yazıları, gönder bayrakları, gergi tavan, kapı giydirme ve yerleşim planları hazırlama bulunuyor. Siyah beyaz fotokopi ve dijital baskı hizmetimiz ise standart olan renkli çıktı, siyah beyaz çıktı, renkli fotokopi, siyah beyaz fotokopi, poster baskı yanı sıra ozalit baskı çözümleri, dijital baskı ve matbaa hizmetlerimiz de mevcuttur.

Fotokopi ve Dijital Baskı

70 gr ile 300 gr arasında geniş bir seçim alanında farklı kâğıt seçeneklerinde baskı imkânımız vardır. Farklı kâğıt çeşitlerine ve ebatlarına siyah beyaz çıktı alma imkânı sunuyoruz. Kurumsal müşterilerimize günlük 200bin kopya baskı desteği sağlayabiliyoruz. Sticker etiket şeffaf ve opak fark etmeksizin seri baskı yapabiliyoruz. Kâğıt boyutları olarak A4-A3 ve SRA3 şeklinde hizmet veriyoruz. Renkli Fotokopi / Dijital baskıda yüksek çözünürlük en fazla titizlik gösterdiğimiz konulardan birisi. 2400dpi çözünürlüğe kadar baskı ve fotokopi seçeneğimiz mevcut. Bunların haricinde tasnif etme, katlama, delik açma, zımbalama ve dosyalama ve matbaa hizmetlerimizle sizi zamandan tasarruf ettirmek için çalışıyoruz.

Renkli baskı imkanlarımızdan kısaca bahsetmek gerekirse; saatte 6000 sayfaya kadar baskı kapasitemiz mevcut. Baskı genişliği olarak 33×48 santimetreye kadar hizmet verebilmekteyiz. Pendik Copy Center olarak Günceli takip edip en uygun fiyata hizmet sunmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!