Kurtköy dijital baskı terimini günümüzde çoğu yer de duymak mümkündür. Her şeyin daha da dijital olarak yapıldığı dünyada dijital baskı da giderek ön plana çıkmaya başlamıştır. Bilindiği üzere en çok ofset baskı yöntemi tercih edilir. Ofset baskı yöntemi, dijital baskı daha popüler olduktan sonra, daha az tercih edilmeye başlamıştır. Zaman kavramı matbaa sektörü açısından çok önemlidir. Dijital baskı sayesinde çok seri ve hızlı bir şekilde baskı yapılabilir. Bu konudan ofset baskıdan daha avantajlı yönleri vardır. Çoğu kişi maliyet, kalite, hız bakımından dijital baskıyı daha çok tercih eder.

Dijital Baskı Nedir? Neden Tercih Edilir?

Kurtköy dijital baskı dijital ortamdaki herhangi görsel ya da yazılı bir şeyi istediğiniz materyal üzerine aktarmanızı sağlar. Poster baskı ya da yazı metni gibi istediğiniz her şeyi dijital baskı ile aktarabilirsiniz. Bu konuda dijital baskı ofset baskıya göre bir adım daha öne çıkar. Dijital baskıda kalıp değişimine ihtiyaç duyulmaz.

Otomatik olarak yapılır. Ofset baskı ise manueldir. Baskı kalıbının değişmesi gerekir. Bundan ötürü baskı dijital baskıya oranla daha uzun sürer. Dijital baskı seri üretim için daha önemlidir. Hem hızlı hem de çok baskı yapılabilir. Ayrıca tasarım konusunda da esnek bir özelliğe sahiptir. İhtiyaç doğrultusunda baskı türünü tercih edebilirsiniz. Copy center bu konuda profesyonel destek sağlar. Siz de hizmet alabilirsiniz.

Dijital Baskı Neden Avantajlıdır?

Kurtköy dijital baskı ile ofset baskı arasında farklar bulunur. Dijital baskı bu konu da daha avantajlıdır. Matbaa alanında üretimin hızlı ve seri olması önemlidir. Bu yüzden dijital daha öne çıkmıştır. Bunun dışında başka olumlu yönleri de vardır. Tasarım bakımından sınırlı değil, esnektir. Baskı sayısı daha çok yapılır.

Hız ve baskı sayısı konusunda herhangi bir sınırınız yoksa, ofset baskı yöntemini tercih edebilirsiniz. Dijital baskı fiyatları daha pahalıdır. Bunun sebebi, maliyetin fazla olmasıdır. Dijital Baskının daha yaygın bir hâle gelmesi ofset baskı yöntemi i içinde gelişim açısından olumlu etkiler sağlamıştır. Önemli olan dijital baskı tekstil alanında kaliteli hızlı baskı yapıp, maliyeti daha az yapmaktır. Bu konuda kurumsal copy hizmeti alabilirsiniz.

Yorumlar Devre Dışı Bırakıldı!

HEMEN ARAYIN!